Naziv ponudbe:
Laboratorij za energetski management in inženiring
Nosilna institucija:
Fakulteta za energetiko UM
Datum ponudbe: 
26.05.2017
Področje: 
Energetika
Opis: 

Laboratorij za energetski management in inženiring - LABEMI

 

Energetski inženiring: razvoj tlačnih posod, cevovodov in rezervoarjev, izdelava varilnih načrtov, spremljanje kakovost in vršenje nadzora za zahtevne varilske aplikacije, mehanika loma energetskih komponent.

Biomasa: svetovanje, testiranje novih energetskih kultur, testiranje gorilnikov in biomase, kogeneracija-trigeneracija v kombinaciji z biomaso in izdelava tehnične dokumentacije s preračunavanjem za daljinsko ogrevanje.

Energetska učinkovitost stavb: svetovanje pri energetskih sanacijah zgradb, izdelava elaboratov in idejnih načrtov energetskih rešitev za nič oziroma malo-energijskih zgradb, izdelava dokumentacije za procesno, požarno in eksplozijsko varnost, termografija objektov, izdelovanje EI in energetski pregledi stavb, projektiranje mikro-generatorjev toplote za pasivne in nizko-energijske stavbe.

Energetski menedžment: spremljanje energetske porabe v objektih, svetovanje z ukrepi za učinkovit energetski menedžment, izdelava CNS energetskega sistema z optimiranjem porabe energije, energetski projektni menedžment.

Pošlji povpraševanje ponudniku